Van úgy, hogy kisebb költségvetési keret áll a rendelkezésünkre, mégis szeretnénk ízléses, dizájnos, nem sablonos fürdőszobát kihozni belőle. Csüggedésre semmi ok, számos apró trükkel megoldható. Cikkünkben ezekből szedtünk össze párat.

 

1. Válassz egyszerű, de stílusos burkolatokat, például kerámia csempét vagy vinyl padlót, amelyek kevesebből is kihozhatóak, mint a márvány vagy a porcelán társaik.

2. Használj egyszerű, letisztult formájú bútorokat, amelyek ugyan modernek, de nem drágák.

3. Válassz egyszerű, de elegáns WC-t és mosdót, amelyek tiszta vonalakkal és színösszeállítással készültek.

4. Vegyél nagyobb tükröt, amely optikailag növeli a teret és elegánsabbá teszi a fürdőszobát.

5. A színekkel is tudsz spórolni, válassz olcsóbb színeket, mint a fehér, a szürke vagy a bézs, amelyek könnyen variálhatóak.

6. Vegyél olcsóbb kiegészítőket, például törölközőket, szőnyeget, WC kagylótartót, amelyek a színösszeállításban illenek az egész fürdőszobához.

7. Használj képeket vagy posztereket a falak díszítésére, amelyek lehetnek kedvenc műveid vagy inspiráló idézetek is egyaránt.

8. Válassz olcsóbb, de stílusos világítást, mint például egy egyszerű, de fekete lámpa, amely hangsúlyozza a fürdőszoba dizájnját.

9. Helyezz el növényeket a fürdőszobában, amelyek természetes, friss színfoltot adnak és nem igényelnek nagyobb kiadást.

10. Használj színes csempéket csak a zuhanyzó vagy a mosdó körül, és a többi részt egyszerű, fehér csempékkel burkold.

11. Válassz egyszerű, de stílusos, kivágott fogantyúkkal ellátott bútorokat, amelyek stílusosak és könnyen tisztíthatóak.

12. Használj függönyöket vagy rolókat az ablakokra, amelyek könnyen cserélhetőek, és lehetővé teszik, hogy változtass a fürdőszoba dizájnján.

13. Használj fürdőszobai kiegészítőket, mint például szappanadagoló, fogkefetartó, amelyek összhangban vannak a fürdőszoba többi részével.

14. Készíts külön polcokat vagy tartókat fürdőszobai kiegészítők számára, mint például fürdőgolyók, samponok vagy borotvahabok.

15. Vegyél egy nagyobb fürdőszobai szőnyeget, amely könnyen eltakarja az összes padlóhibát és a zuhanyzó vagy mosdó körül is használható.